Dagens outfit!

Eftersom jag aldrig blir nöjd med mitt ansikte på bilder så...
 
 
 
Tjocktröja - Zara
Scarf - Pieces
Jeans - Cheap Monday 

Skolan snart!

Hej, snart ska jag gå till skolan inga roliga ämnen idag i skolan, tyska, spanska, engelska och bild... Men sen efter skolan är det träning som gäller, kul! Men jag ska fixa ett tidsinställt inlägg till er när jag har skivit klart så... Puss och kram! :)

 

 

 


Läser nylånad bok i hängmattan!


Biblioteket!

Hej, nu har jag precis kommit hem från biblioteket, jag var där med Lovisa och jag lånade 3 böcker "En prinsessas dagbok" 3 och 4 och en bok om hur virkar spets som jag gillar ;)
 
Men det var bra idag i skolan och vid lunch hade vi håltimme så då gick jag , Elin, Ebba och Lovisa hem till mig och stekte pannkakor till lunch istället :) Mysigt!
 
 
 

Ska blogga mer nu...!

Hej, förlåt för att bloggingen inte varit på topp precis men nu ska jag blogga mer!
 
Imorgon börjar skolan på rikigt och vi ska börja gå efter schemat om man säger så :) Jag är faktist väldigt taggad! Men ja sen efter skolan kanske jag ska åka till biblioteket och se om jag hittar "En prinsessas dagbok" 3 och 4. Men nu ska jag fixa till mitt rum och sen ska jag nog gå och lägga mig för jag är både trött och så är det ju bra om jag är pigg imorgon i skolan :)
 
 
 
 

Mysig eftermiddag

Hej, denna eftermiddag har jag tillbringat hemma hos Kajsa med henne, Elin och Lovisa. Vi har haft det jätte bra och vi har bakat chokladbollar och spelat spel. Om 20 minuter ska jag iväg på träning och sen när jag kommer hem ska jag nog packa för imorgon ska jag ut till Donsö med laget men jag kan berätta mer om det sen, ha det bra!!:)


Kungsmässan!

Hej, för kanske en timme sedan kom jag och mamma och min lillebror tillbringade lite av eftermiddagen där och jag fick med mig hem lite underkläder och en tjock-tröja från Zara, super nöjd, tack för allt mamma! Men här kommer lite bilder på tröjan :)
 
 
 
 
 
 
 

Pappersark

Hej, här kommer bilder på pappersarken som jag köpte, vissa papper har olika motiv på varje sida och då har jag tagit kort på båda sidorna så jag har bar 5 papper, inte 9.Och det är det rosa randigt som bara har motiv på ena sidan:)
 
 
 
 
 

# havregrynsgröt med blåbär och Robinsson på datorn


Första dagen i skolan!

Hej, nu är hemma från första dagen i skolan, det kändes faktist väldigt bra att börja igen. Har längtat lite faktist, men vårat schema är JÄTTE dåöigt vi börjar typ 8 varje dag och slutar vid 4 i sjuan började vi vid 8 en dag i veckan och vårt senaste var kvart i 3 och det var bara på vårterminen, men ja, det blir väll bra.
 
Nu på eftermiddagen så skulle jag igentligen varit med en kompis men hon glömde tydligen det så a. Jag jag får väll underhålla mig själv lite... Men senare i eftermiddag vid 5 typ så ska jag och mamma och kanske n¨ågon av mina bröder åka till Kungsmässan :)
 
Hade min lila tunika från Zara idag och mitt kamera-halsband från Accessorize idag i skolan :)
 
 

Elin och Lovisa

Hej, idag har jag varit med Elin och Lovisa. VI åkte till Frölunda Torg och tittade rint i lite olika affärer, jag köpte 5 pappers ark på panduro, jätte fina papper tycker jag och de kostade bara 6 :- så det var väldigt billigt för att vara papper som har kostat mellan 12:- och 14:-. Men ja, efter det så tog vi bussen hem till mig och så kom Kajsa och vi gjorde smoothie och spelade ett spel.
 
Imorgon är det skolan så jag ska försöka att gå och lägga mig tidigt, men vi får väll se hur det går ;)
 
Här är en bild på papperna som jag köpte men jag ska försöka ta lite bättre bild en annan dag :)
 
 

Dagens outfit :)

 
Hej, nu ska jag snart åka till Frölunda Torg med Lovisa och Elin, jag ska gå in på Panduro och se om jag hittar några fina papper, men annars har jag inget som jag ska köpa. Så här ser jag ut idag föresten, mormor har stickat tröjan, och byxorna är från Majkomoja, en affär i Skåne :) Sen har jag även en utbakade fläta i håret som jag fäste upp i en "dount-bun" som det heter på engelska ;)
 
 
 
 
 

Middag vid havet!

Hej, jag hade en jätte mysig kväll igår med havet med min familj, mammas kompisar och Oliwia, vi åt middag där nere och badade och sen gick vi hem och åt en jätte god tårta som jag och Oliwia hade bakat tidigare under dagen, super härlig dag alltså, här kommer en bild på den fina solen från igår:
 
 

Dagen

Hej, idag har jag varit med Oliwia,och vi har haft en jätte bra dag, men här är en bild på Oliwia på hennes hår för jag flätade det;)


Favorit låtar just nu!

Jag vet, jag är efter när det gäller musik, men jag kan inte lyssna på en låt EN gång och så blir det min favoritlåt, eller vad man nu säger... Jag måste höra en låt ganska mycke och sen kanske jag börjar gilla den, och då har alla redan tröttnat på den... :)
 
Och jag vet, jag gillar fortfarande Euphoria och Somebody that you used to know -.-

Joggat

Hej, nu har jag precis varit ute och joggat, så jag är väldigt trött men nu ska jag gå in i duschen och ta en avsvalkande duscha, härligt, haha ;) Men efter det så ska Oliwia komma upp hit för vi ska vara med varandra idag. Här får ni en rykande färsk och svettig bild på mig, hehe ;P
 

Amerikanska pannkakor

Hej, nu har jag preics ätit frukost, jag gjorde amerikanska pannkakor till mamma för hon fyller år idag :) Jag har aldrig gjort de förut men jag tycker de smakade väldigt gott :) Vi åt de tillsammans med hallon och sirap, mums! Nu ska jag klä på mig och så och sen tror jag att jag ska vara med Oliwia :)
 
 
Pannkakorna : Råkade ha blixten så de ser lite konstiga ut :(
 
 
Sirapen :)
 
 
 
 

Dagens outfit + detaljer

Hej, allihopa här kommer lite dagens outfit bilder!
 
 
Tröja - Zara
Shorts - Zara
Skor Converse
 
 
 
Och två bilder jag inte kunde låta bli att lägga upp ?! :P
 
 

Lördagsgodis

Hej, nyss så var jag upp med på Hemköp med Oliwia, David och Pappa. Vi köpte godis. Jag brukar faktist inte köpa lösgodig längre och i så fall inte mycket, jag gillar typ inte det, hihi :P Men iallafall, min lillebror sa att det va extrapris på hemköp, 4,90/hg och då blev jag väldigt sugen faktist, så jag tog med Oliwia upp och köpte lite :)
Så nu ska jag fixa lite tidsinställda och njuta av mitt godis :)
 

Ceasarsallad

Hej, nu har jag och mamma ätit lunch, ceasarsallad och det var supergott. Vi åt det på kick-offen i torsdag och det blev lite över så... Men nu ska jag cykla bort till Kajsa, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer säkert på något kul :)
 
 
 
 

Kalender-make over ;)

Hej, idag på gt gick det rätt så bra, jag tjänade 125 :-, efter jag kom hem så fikade jag chokladmuffins med min familj, eller inte John han är på fotboll, man ja. Sen så gjorde jag en liten pyssel-make-over på min kalender :) Jag är faktist väldigt nöjd, så här kommer lite före och efter bilder :)
 
 
  Före                      -                       Efter
 
 
Och några detaljer.
 

Sälja GT!

Hej, nu ska jag ut och sälja GT, det är första gången nu efter sommaren. Men det regnar så det ska inte bli super kul. Men det är skönt sen när man kommer hem och så har man tjänat lite pengar :)
 
 
 
 
 

Ostbågar :)

Hej, nu ska jag gå och sätta mig fram för tv med en skål ostbågar och njuta :) Träningen var föresten jätte kul. Förutom att det känns som jag har tappat all min kondination nu efter sommaren så jag får väll fösöka ta igen det så fort så möjligt :) Ha en toppen kväll!
 
 
 

Träna!

Hej, nu ska jag åka och träna om en kvart, första träningen på typ 2 månder, som jag har längtat, haha :) Men ja, det ska bli super kul!!! :D
 

Fikar med Oliwia!


Oliwia!

Hej, nu har jag precis duschat och när som helst kommer Oliwia och för vi ska vara med varandra idag. Jag vet inte vad vi ska göra än, men vi hittar säkert på nått :) Ha det bra :)
 
Bild tagen från We ♥ It

Kick-off! :)

Hej, igår kväll hade vi en kick-off med laget, superkul var det, vi hade 5 -kamp och frågesport och åt ceasarsallad och kladdkaka :) Jag har verkligen längtat till att det ska börja och ikväll är det den första träningen, och det ska bli SUPER kul :) Här kommer lite bilder från igår som Lovisa har tagit och hennes blogg hittar ni här
 
 
Jag och Emma posar :)
 
 
Sofia spelar basket :)
 
 
Emma ;)
 
 
Lovisa :)
 
 
Emma ska bli fotad av Ulrika :)
 
 
 
 

Dagen Outfit :)

  
 
Klänning - Renaldi
 
Jeansjacka - hade på mig den förut, men glömde den på bilden - Zara

Spelat kort!

Hej, nu är jag med Lovisa och Elin och vi har precis spelat kort och nu tror jag att vi ska ta lite kort... :)
Ha en bra dag! Puss och Kram :) ♥
 

Med Lovisa :)

Hej, just nu är jag med Lovisa och vi har just varit ute och tagit lite bilder, och snart så ska vi cykla upp till Elin. Men ja först kommer 3 bilder från idag :)
 
 
 

Grattis Lovisa :)

Hej, först vill jag bara säga grattis till min kompis Lovisa för hon fyller 14 år idag! Men jag ska träffa henne, Kajsa och Elin senare idag tror jag :)
 
Men jag har klätt på mig nu så jag ska bara äta och sen ska jag nog cykla ner till Lovisa :)
 
 
Älskar dig, fina vän!! ♥

Jag vet att jag är konstig och galen, men jag är bara mig själv! :)


Träning och havet!!

Hej, jag hade en underbar dag med Lovisa och vi fotade i Billdas Park, sen bakade vi en kladdkaka och stack ner till havet med den och fikade och badade. Sen så cyklade vi iväg till fysträningen :) Det var helt okej, men jag fick verkligen JÄTTE ont i mitt knä!
 
Iallafall sen åkte nästa alla som var med och träna ner till havet och badade, det var jätte kul, och nästan precis innan vi gick ner så såg vi solnedgången! Super fin! :) Nu ska jag duscha och äta, och sen sska jag nog lägga mig för jag somnade typ 1, halv 2 inatt...
 
 
Super härlig solnedgång, snodde mammas bild...
 

Fota med Lovisa!

Hej, nu cyklar jag snart bort till Lovsa Järås, och vi ska fota lite tror jag :) Men jag bloggar mer sen! :)
 

New in, pyssel

Hej, jag var ju på Fröluda Torg igår med Emma som jag skrev. Så nu tänkte jag visa vad jag köpte! Allt är köpt på Panduro!
 
 
En liten ask för 16 :- som jag kommer att ha små toffar i, jag kommer även att sätta på fjärilar på den med hjälp av decopage! NI kan få en bild på den när den är klar också!
 
 
Pappers-ark med rosor på, 6 :- på rea
 
 
Pappers-ark med rosor och prickar, 6 :- på rea
 
 
Pappers-ark som är lilamönstrat, 6 :- på rea
 
 
Pappersark som är grönmönstrat, 11 :-, inte rea
 
 

Pimpade hörlurar!

Hej, igår så fixade jag till mina hurlurar lite. Tycker det är så tråkigt när de är hela vita, så jag satte på rosa och lila pärlor. Det var väldigt enkelt och men det tar ett litet tag! Dessutom så kan inte hörlurarna trassla ihop sig nu! Om ni vill veta har jag gör får ni gärna kommentera här under bilden. Ha det bra! :)
 

Summer Paradise!!

Hej, nu har jag precis ätit frukost, och lyssnat på musik, eller ja, mest på Summer Paradise, älskar den!! Iallafall idag ska jag nog vara med Frida och ikväll ska jag kanske träna :)
 
 

Med Emma!

Hej, idag har jag varit med Emma. Vi var på frölunda torg som jag skrev förut och sen åkte vi hem till mig och då tog vi lite bilder, men alla blev ganska oseriösa, men vi bjuder på 2 av de:
 
 
 
Förlåt, för att uppdateringen idag har varit så dålig, ska bättra mig imorgon...!!!
 
 

Frölunda Torg!

Sticker till frölunda torg med emma nu men bussen går om en kvart så jag måste gå nu, no picture, bye!! :)

Monopol :)

Hej, nu har jag, min lillebror och hans kompis, min kusin och min morfar spelat Disney-monopol :) Det var väldigt kul mn vi hann inte klart så vi ska fortsätta imorgon! Här kommer 3 bilder, de första är på min granne som sitter i min kusin knä :P Den andra är på min spelpjäs tingeling, hehe! :D Och den sista bilden är på hela spelet :)
 
 
 
 
Ha en bra kväll allihopa!

Hatar nya blogg.se!

Hej, nu har jag precis städat mina skivbordslådor. Så bra att göra det nu inför skolstarten :) Men iallafall, jag gjorde precis en ny header för jag tyckte verkligen att  det skulle behövas. Men då kan jag inte lägga upp header för den funktion var tydligen inaktiverad stog det... Så arg är jag, men ni kan iallafall få se header♥
 
 
 
 

Dagens

Hej,nu är jag med Lovisa och vi har precis varit ute och vi tog lite outfit bilder så här kommer 2 bilder på det!
 
 
 
 
T-shirt - H&M
 
Shorts - Zara
 
Skor - Converse
 
 
 

Glass

Hej, nu är Lovisa här och vi har preics fikat lite glass och daimtårta som blev kvar från igår. Nu vi spela Super Mario på Wii tror jag och sen ska vi nog ta kort :) Ha det bra! :)
 
 
Bild tagen från We ♥ It
 

Stranden

Hej, jag och min familj och min kusin och hennes mamma var nere vi havet förut och tog ett kvällsdopp, fast det var väldigt kallt :(
 
Bild från när jag Lovisa var och badade i började av sommaren :)
 
 

Min kusin

Hej, jag och min kusin var precis ute och tog lite bilder, eller ja, jag "försökte" ta lite bilder men hon ville bara leka med ¨våran diabolo... Iallafall här kommer 4 små bilder :)
 
 
 
 
 

Frisyrer :)

Hej, just nu sitter jag lyssnar på musik och tittar på frisyr-videor på youtube och provar några frisyrer på mig själv också, det är så skönt att bara slappna a inte inte göra något speciellt!
 
en av frisyrerna jag gjorde, komentera om du vill veta hur man gör :)

# frukost på altanen


MIn morgon

Hej, jag vaknade för kanske 40 minuter sedan och sen dess har jag bara tittat på lite youtube-videos, men nu ska jag duscha och sen äta frukost. Sen har jag inga planer idag förutom att min lillebror ska ha släktkalas ieftermiddag så jag skrev igår :)
 
 
Bra citat som jag hittade på We ♥ It

Filmkväll med brudarna!!

Hej, idag var jag först med Lovisa på stranden och då kom Lisa och Sofia också och så badade vi och så men det var as kallt! Sen bestämde vi att vi skulle ha filmkväll hemma hos Sofia, men Lovisa skulle ha gäster så det blev bara Lovisa, jag och  Sofia. Men iallafall, vi cyklade upp till hemköp och köpte thaimat och godis, sen åkte vi hem till Sofia och åt, efter det så kollade vi på "sommar med Göran"och åt godis. Men vi hade det jätte mysigt, nu är jag hemma och nu ska jag baka en 2 daimtårtor till imorgon för då fyller min lillebror ha släktkalas :)
 
 
Titta silken bok jag och Lisa hittade i Sofias bokhylla, tandställnings-terror, haha!!

Lovisa

Hej, nu cyklar jag ner till Lovisa, vi har inte träffats på en vecka så det ska bli jätte kul ;) Gammal bild på oss!
 

Shoppingen i Frankrike :)

Hej, nu tänkte jag visa vad jag köpte nere i Frankrike, så här kommer bilder!
 
 
Små gummiband, hemma kostar de typ 20 :- för 30 stycken och de här kostade 2 euro per paket + att jag använder de varje dag, så jag är väldigt nöjd med de!!
 
 
Hårnålar, rev sönder de för att de skulle få plats i min necesär ( stavning ) kostade också 2 euro
 
 
Jag älsar spets så jag köpte 170 cm spets för 1,5 euro, billigt!!! :)
 
 
3 superfina skrivböcker som jag kommer anväda både iskolan och hemma, är as nöjd för jag tycker de är supersöta, de små kostade 1,90 euro styck och de stora kostade 3,95 euro ;)
 
 
Bikini, med blommor och volanger precis som jag ville att de skulle vara, den kostade 20 euro, och jag tycker att den är superfin!
 
Superfina örhängen som mamma köpte till mig 5 euro!! Tack
 
 
Pennor som jag ska ha när skolan börjar, de kostade 0,59 euro menden lila kostade 1 euro!
 
Det var allt, super nöjd! :)
 
 
 
 
 

Nu blir det tårta!


En gång i Phuket :)

Hej, idag fyller min lillebror år så vi har precis ätit hemmagjorda hamburgare, hans favvo-rätt typ och nu ska vi hyra "en gång i Phuket" på tv:n och äta tårta, kommer säkert bli jätte mysigt :) Jag har redan sett filmen på bio med en kompis, men den är jätte bra så... Ha en bra kväll :)
 

NEW IN

Hej, nu är jag hemma efter en mysig dag på stan med mamma, jag fick med hem lite saker som en tunika från Monki och två tröjor från Zara. Här kommer 3 bilder på det :)
 
Tunika från Monki - 200 :-
 
Tröja från Zara - 129 :-
- Take me for a walk, my bike, me and you -
 
Tröja från Zara 129 :-
- Follow your dreams and one day will come true -
 
Väldigt nöjd!! :)

Hemma :)

Hej, nu är jag hemma från Frankrike och vi har haft en underbar vecka jag har köpt lite saker jag jag kan visa sedan och så har vi tagit massa bilder :) Men det lägger jag upp sen. Men nu ska jag äta frukost sen vid 1 ska jag in till stan med mamma :)
 
 
 

Frankrike :)

Hej, nu ska jag åka iväg till Frankrike om typ en halvtimme, vi ska bara äta först, jag blir inte borta så jätte länge men ha det bra här hemma, hej då!! :)
 

Ny kalender :)

Hej, nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag för jag är väldigt trött men först tänkte jag visa er min nya kalender som jag fick av mamma idag tills jag börjar skolan igen till hösten :) Tack så mycket <3
 
 
Kalender - Bokia
 
 

Mini-shopping

Hej, kom hem från ett tag sen men nu har Frida percis gått så nu kan jag blogga, haha :)  Vi käkade nån as god panini och glass där. Men jag köpte inte så mycket bara lite spets, hårnålar och tofsar, men kassörskan där jag skulle köpa hårnålarna och tofsarna sa att det bara kostade 19 :- istället för 28 :-, 19 kronor per sak,  fattade ni, jaja ;P Nu ska jag snart äta middag, ha det bra!!
 
 
28 :- / meter inne på Panduro

Let´s Go Shopping!

Hej, nu åker jag och Frida till Frölunda Torg, jag har inte varit med henne på typ ett halvår så det ska bli jätte kul :) Ha det bra!
 
 
 

Gårdagen

Hej, förlåt för att jag inte bloggade igår, vet inte varför igentligen, kände typ inte för det... Iallafall, jah hade en rätt skön dag igår, satt vid datorn, bakade, tränade i regnet och sen tog jag ett härligt bad med rosa badbomber( det är därför vattnet är rosa på en bild ) när jag kom hem:)