Spansk mat!

Hej, jag kom hem från skolan för ett tag sen och försökte lägga över bilderna på maten från idag till datorna men det bara dampande, så jag stuntde i det, men iallafall jag gjorde spansk omelett idag på spanskan och det var faktist väldigt gott :)
 
Men nu ska jag plugga lite fort och sen ska jag åka iväg på träning! :)
 
en bild som jag gjorde för ett tag sen, för jag kan inte lägga över bilderna på maten :(
 

Dagens Outfit!

Här kommer en dagens outfit, väldigt enkel, men ja, tröjan är från Zara, byxorna är från Cheap Monday och skärpet är från H&M, skärpet tillhör igentligen en tjocktröja men jag har ingen annat:( Men jag önskar mig när jag fyller år ;)


Mysiga tofflor!

Hej, hittade de här super mysiga tofflorna från  Accessorize, och jag fyller ju år på söndag så jag ska verkligen önska mig de, jag provat de i en av Accessorize-affärena och de är jätte mjuka och sköna!
 
 

Ny design!

Hej, nu har jag fixat en ny höstdesign och jag tänkte faktiskt börja blogga igen, det är sant. Jag har faktist saknat de väldigt mycket!
 
Men vad har jag gjort idag då, jo, föst var jag i skolan som vanligt, sen gick jag hem och gjorde amerikanska pannkakor till mellanmål, de åt jag med bär och glass, super gott!! Sen skulle jag även gå ut och fota lite höstlöv och så, och det blev jätte fina bilder såg jag i kameran men sen när jag ska ladda över bilderna till datorn så har jag tydligen fotat utan minneskort och då bilr jag ju såklart väldigt irriterd... Nu ska jag titta lite på "Hela Sverige bakar" på tv4 play och sen ska jag gå och lägga mig :)
 
"Hela Sverige bakar" är typ som "Sveriges mästerkock" fast de bakar!