KOMENTERA!!

Hej alla fina läsare, ni måste bli bättre på att komentera tycker jag :) Det skulle vara mycket roligare :D Ville bara säga det!!

Ha det bra!!<3


Ny klänning!!

Hej!

Jag har precis kommit hem från en affär vid hemköp, jag kom inte riktigt ihåg vad den hette, men någon som liknade ronaldo?! Iallafall, jag köpte en ny klänning :) En långlång klänning med massa färger på. Jag tyckte den var jätte fin och den är ju jätte skön att ha på sommaren till stranden och så. Elin följde med och hon hittade en jätte fin tunika men den var väldigt dyr :(



   



Sofia




Sovmorgon!

Hej!!

Just sitter jag i soffan och göttar mig med datorn. Jag har redan ätit frukost och jag ska nog börja fixa iordning mig snart. Vi har sovmorgon nu på tyska-lektionen för på måndag ska vi gå till ett språkcafé med tyska-gruppen, kul :)

Idag i skolan är det matte-prov i procent men jag känner mig rätt så säker på det! Efter provet har vi håltimma och sen ska vi se på 9:ornas cabaré och sen slutar vi. Men först ska vi ha svenska i 40 min. Så idag är det en väldigt skön dag.

Sen på eftermiddagen ska jag plugga till NO-provet imorgon :( Men man får se det positivt för imorgon är det den sista riktiga skoldagen. Resten är bara Elevens Val, städdag, Universeum och sånt. Ha det gött!!


Just a little flower
Sofia


Johan 10 år

Hej!

Idag fyller min lillebror år, 10 år. Grattis brosan!!!!!


3 år


4 år



5 år, jag hittade ingen bra bild när Johan var 6 år


7 år



8 år
Jag hittade inga på 9 år heller, och det finns inga bilder från idag på 10 årsdagen :(
Grattis !!!<3


Fotorunda!

Hej allihopa!

När jag kom hem från skolan förut vid tre så var jag ute på en liten fotorunda i trädgården. Jag tog bilder på blommor och sånt. Efter det så åka jag till Frölunda torg för att jag ev. skulle köpa ett par shorts och en tunika, men inget av det fanns i min storlek. Man blir ju lite besviken, men det får fixas någon annan gång! Btw, här kommer 8 utav bilderna:

   




 




 




 




I hope you enjoy it!! 



Enkel och nyttig smoothie

Hej!!

Nu tänkte jag att ni skulle få receptet på smoothien som jag drack till frukost idag! Den är jätte god och nyttig :)

Du behöver:
 
Mjölk 0,5 dl
Vaniljyoghurt 1dl
Hallon 0,5 dl
Ev. lite vaniljsocker typ 1 tsk

En mixer och ett dl-mått



Mixa ihop allting i mixern. Lägg sedan på 2 hallon på toppen och sen är det klart!! :).  Snabbt och lätt, men super gott!!

 



Ha det bra :)
/Sofia



Fina bloggar

Här kommer några tips på jätte fina bloggar!!
Mina kompisars bloggar:



www.sweetphotolike.blogg.se

'

www.lovisasmode.blogg.se



www.lovisameh.blogg.se



www.kajsafilippa.blogg.se



Och min största blogg-idol:



www.tinkerbella.blogg.se

Helt klart läsvärda bloggar, kolla NU!!<3
Klicka på bilden eller länken för att komma till bloggarna!!


Min nya ryggsäck :)

Hej, jag lovade ju att visa min nya väska så här kommer det ett litet inlägg med den!! :)

  


Det är en ryggsäck med fjärilar på som ni ser. Jag har köpt den på Accessorize för 419 :-
I love my new bag!!<3   


Snart cyklar jag till skolan :)

Hej!

Japp, låt rubriken tala, snart ska jag cykla till skolan. Vi slutar vid 20 i tre, men vi har bara två olika sorters lektioner, svenska och NO, skönt :) Sen på eftermiddagen ska jag bara plugga tror jag, 2 prov denna veckan står nämnligen på schemat. Nej, nu måste jag skynda och plocka ihop och sen ska jag gå. Vi ses i eftermiddag och då får ni nog se bilderna på min nya väska :)



Jag, i tisdags :)


Nu är jag tillbaka :)

Hej!! :)

Nu är jag tillbaka och jag tänkte börja om helt från början alltså en "nystart".

Idag så har jag varit på Liseberg och spelat på kulturskolans-dag och jag spelade 2 gånger vid 12 och 16 och imellan så åkte jag och mamma in till stan och hade det lite trevlig. Jag köpte en väska, men den får ni se sedan :)

Nu på eftermiddagen och på kvällen så har min lillebror haft släktkalas för han fyller 10 år på torsdag. Så det blev frallor och jordgubbstårta :)
Nu har jag precis sett klart på Mästarnas mästare, Pernilla och Jörgen gick vidare, men jag var lite besviken för jag har hejat på Victoria hela tiden, jaja :(

Grattis Johan och även mamma på morsdag :)
 Älskar er <3



En bild från i måndags :)