Örhängen :)

Hej, nu har jag pappa och Johan hämtat mamma på Landvetter, jag kanske inte har sagt det men hon har varit i Uganda i 2 veckor med en jobbarkompis. Men jag har saknat henne jätte mycket så det är väldigt skönt att hon äntligen är hemma nu!! Men när vi fikade för en halv timme sen fick  jag ett par örhängen som hon hade köpt i Uganda. De var stora och runda och de var gjorda av blååa pärlor :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar säkert på någonting :)
 
 
 
 

Hemma :)

Hej, nu är vi hemma, eller vi kom hem för typ 2 timmar sen. Men vi har bara ätit och tittat på tv. Idag har vi varit hos mormor och morfar och igår och i förrgår var vi hos farmor. Vi har inte gjort så mycket, spelat kort och tv-spel med våra kusiner, spelat fotbol och tittat på fotboll. Det var de vi gjorde hos farmor och hos mormor var jag och mormor på stan och köpte garn till en tröja som hon ska sticka till mig. Jag har redan en i grön men det är för liten nu, men nu ska jag få en rosa :) När vi var på stan fick jag ävenen hår-dountat av mormor från H&M så nu kan jag göra en sån där typ hår-knut i håret eller vad man nu ska säga... :) Tack :)
 
Jag har tyvärr inga bilder och visa för natten innan vi skulle åka så satte jag batteriet på laddning och på morgonen innan vi skulle åka så glömde jag att ta ut de... :(
 
Hår-dountaten :)
 

Åka till farmor :)

Hejj!!
 
Nu ska jag åka till farmor, och träffa henne och mina kusiner, tror jag!! Det ska bli jätte kul för det var ett tag sen jag såg de, typ 2 månader... Hoppas ni får det bra, see u!!! ;)
 
 
packad och klar att åka...

7,2 km...

Heej!!
 
Nu är jag äntligen hemma från träning. Jag sa ju at förra träningen var jobbig, det var nog väldigt fel. För den här träningen var mycket jobbigare. Vi sprang först 7,2 kilometer med intervaller och så men det var jätte skönt att att äntligen komma i "mål" sen!!!  Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för imorgon ska vi åka till farmor klockan kvart  i 7 imorgon, jobbigt... Bjuder på 5 bilder från idag, jag, jordgubbar, hästsvans, jag igen och 90210 :) Kram Sofia ;D 
 

90210

Hej, just nu sitter jag och väntar på att 90210 ska börja om 10 minuter. För ett tag sedan var jag och Johan ute och plockade lite jordgubbar i vårat land på baksidan. Under tiden vispade pappa ihop lite grädde och så fikade vi jordgubbar, grädde och socker, ha det bra!!  


Nymålade naglar :)

Hej, nu har jag och min lillebror spelat en omgång kubb. Han vann... Men innan det så målade jag min naglar med mitt nya nagellack, det blev inte jätte bra för jag inte alls bra på att måla. Men jag gillar färgen ochde passar jätte bra till mina shorts som jag har på mig idag ihop med en vit tunika.
Idag skulle jag igentligen gå på en virk-kurs men det blev inte så så jag gör det nästa onsdag istället, jag får se om jag går själv eller med någon annan...
 
 
 
           

Scones :)

Heej!!
 
Eller god morgon kanske jag ska säga,jaja. Nu på morgonen så har jag och mina bröder gjort scones till frukost :) De blev jätte goda fast kanske lite brända... Idag ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma ochnjuta av det fina väderet tror jag!! :) Ha det toppen, kram Sofia :)
 

Shopping med Kajsa och Lovisa :)

Hej!!
Nu har jag kommit hem från en jätte mysig dag på stan med Lovisa och Kajsa :) Jag köpte en tunika på Chelsea, de har typ exakt samma kläder som på Tessie men priserna kan skilja sig åt och de har inte alltid exakt likadana kläder. Men i allafall så köpte jag en tunika på Chelsea som jag inte hittade på Tessie. Den var på rea så den kostade 199 :-. Sedan köpte jag ett par  ljus lila shorts på Gina tricot, likadan modell som mina rosa.Men de sitter väldigt bra och så gillar ju jag färg. Det var också på rea så de kostade bara 75 :-, hur billigt som helst!!!!!! Sedan hittade jag också ett nagellack som var exakt samma färg som shortsen. Den var från Depend och kostade 25 :- Kram Sofia :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God natt :)

Hej, som jag skrev förut ska jag sova över med Kajsa och Lovisa ikväll och nu ska vi gå och lägga oss. Vi har haft en jätte rolig kväll. Vi har spelat plump och lekt vår egna talangjakt, hihi :D God natt!!
 
 
  
 
Ha det bra!!
 
  

Hamburgar-middag :)

Hej, nu har jag precis ätit middag med pappa och mina bröder. Vi hade en hamburgartävling man skulle göra det så lik bilden på McDonalds-reklamen så möjligt. Fast Johan, fattade inte riktigt så han gjorde den så lik den hamburgaren man får istället, hehe, hoppas att ni fattar... :) Jaja, nu ska jag tälta med Kajsa och Lovisa en natt till, det ska bli jätte roligt!!! :D Hoppas att ni får det lika bra som jag kommer få det :)
 
     Min hamburgare  :)                  Pappas hamburgare:)
 
Davids hamburgare :)               Johans hamburgare :)
 
 
 
 

Sova över med Lovisa :)

Hej!!
 
Nu sitter jag och Lovisa i hennes tält som är typ JÄTTE stort, men vi ska sova här inatt det är jätte härligt för vi ska spela kort nu och man hör regndroppar falla man tältets tak, men som tur är har vi regnskydd utanpå tältet, men iallafall vi ar det jätte mysigt och vi ska vara med varandra imorgon också och då har Kajsa kommit hem från hennes land och då ska hon också vara med.
 
Innan idag har vi bakat scones och spelat kort. Och satt upp tältet, men det tog typ 1 och en halv timme för det fanns ingen beskrivning på hur man skulle sätta upp, utan bara EN bild, jaja, vi säger god natt nu, även fast vi nog inte kommer sova på ett tag :)
 
      
 
    
 
 
 

GT-försäljning och Glad Midsommar på er :)

Hej!!
 
Nu har jag varit ute och sålt GT, det gick helt ok idag, tjänade 105 :-. Av 2 personer fick jag sammanlagt 37 :- dricks så det var väldigt bra :) Idag fick mina kunder ett liten kort där det stog "Glad MIdsommar" på framsidan och " Tack så jätte mycket för att du köpte GT av mig!! / Sofia "
Nu ska jag snart göra en kladdkaka som vi ska ta med ner till Midsommarstången och ha som fika där :)
 
Kortet som jag gav till mina GT-kunder :)

Midsommarstång

Hej, nu har jag varit nere vi stranden och suttit i bilen medan de andra har klätt midsommarstången. Jag hade som vanligt ont i magen och allergi... :( Men jag låg iallafall i bilen och lysnade på nrj. Men nu är den iallafall klar och jag tycker att det blev väldigt fin, som alltid :)
 
 
 Det här inlägget skulle kommit upp igårkväll men det verkar som om det inte gjorde den :(

Smoothíe i trädgården :)

Hej, just nu har jag kommit in efter att ha legat i trädgården i en solstol ett tag. Så skönt. Jag kände även att jag behövde äta något så jag mixade ihop en hallon och blåbärs-smoothie till mig och gick ute och satte mig. Det är så härligt att titta på termometern och se att det är 26 grader ute :) Med mig ut tog jag med mig de 2 senaste "Julia plus sommarnummer" som jag kunde njuta av.
Ljuset är inte det bästa eftersom jag valde att sätta mig i skuggan eftersom jag tyckte att det var för varmt i solen :)

Fotorunda i trädgården :)

Hej!!
Jag var ute på en fotorunda för typ en halv timma sen, så här kommer en liten bildbomb!!! / sofia :)
 
 
Alla bilder är helt oredigerade :)

10 sanningar !!!

1. Jag gillar att titta på tvins-reklamerna på TV, hehe:)
2. Jag är rätt barnslig, jag gillar alltså att leka lekar och sånt ;)
3. Jag har aldrig riktigt "gillat" Justin Bieber så mycket.
4. Jag ÄLSKAR att vara på ikea :) Att gå runt där tycker jag är super härligt :)
5. Min favorit affär är solklart Accessorize.
6. Jag är väldigt kreativ.
7. Matte är mitt favorit-ämne i skolan
8. Jag gillar inte "tonårsböcker", för jag tycker att de är så sega...
9. Jag får typ ont i magen nästan varje dag, det är sjukt jobbigt :(
10. Jag vill bli lärare när jag blir stor :)

Mysig dag på stan :)

Hej!!
Nu har jag precis kommit hem från en mysig dag på stan med mormor, vi tog spårvagnen till grönsakstorget. Där fikade vi först, jag tog en chokladmousse-tårtbit, supergott var det verkligen. Sen gick vi runt lite i olika affärer och tittade lite. Jag köpte ett halsband med en kamera på från Accesorize :) Sen har jag även letat lite efter genomskinliga små gummiband att ha i håret, och det hittade jag inne på Glitter, så det köpte jag :) Sen gick vi och åt på någon restaurang i närheten. Där åt jag en jätte god toast med ost, skinka och basilika. Därefter så tog jag bussen hem.
 
Nu ska jag snart cykla hem till Elin :) Det blir säkert jätte roligt som vanligt ;) /Sofia
 
  
Halsband från Accesorize :) 105 :-, men mormor betalade hälften, tack :) :D
 
  
Genomskinliga gummiband från Glitter, 19:50 för 350 stycken :)
 
 
 
 
 
 

Dagen :)

Hejj!!
 
Idag så var jag med min kusin, morbror och min mormor på ett museum i Möndal. Jag kom inte riktigt ihåg vad de hette men det låg iallafall i Kvarnby, tror jag ;)
I samma byggnad fanns ett liten caf´e där vi åt lunch och en liten butik där vi gick runt och tittade lite. Jag fick 2 saker av mormor från butiken, en typ sak där man har busskort och lånekort och sådant och en sak som man typ ska pricka hål med kulor, hehe, bra förklaring va??!! Men ni kan titta på bilderna nedanför så kanske ni fattar... Tack så jätte mycket mormor :)
Efter det så åkte vi till min kusins avslutning och tittade. Först sjöng de typ 5 sånger ch efter de så hade vi lite picnic inne på gården, jaja, jag hade iallafall en jätte kul dag:D /sofia :)
 
  
Busskorts-saken :)
 
  
Den andra saken, jag vet, jag är VÄLDIGT barnslig :D:D Men jag gillade den, och det är en jätte bra sysselsättning i t.ex bilen :)
 
 

En HELT slut tjej :S

Heej!!
 
Jag kom precis hem från våran fysträning, jag är helt slutkörd. Det var utan tvekan den hårdaste träningen hitils. Inte nog med att träningen var stenhård ren ut sagt, så fick jag ett "anfall"  av min gräsallergi eller vad man säger. Det började klia jätte mycket i mina ögon och nu när jag har kommit hem så är jag jätte snuvig efter allergin...
 
Nu ska vi äta tomatsoppa och vitlöksbröd snart, så gott  :D
Sen om en halv timme börjar Sveriges sista EM-match mot Frankrike. Jag hoppas att Sverige vinner som vanligt men dom har igentligen ingenting att spela för, för de är redan ute, kan man säga... /sofia :)
 
Bilden är tagen från We♥It

Fys-träning snart :)

Hej, jag har haft en jätte bra dag idag, men jag skriver mer om det sedan för jag hinner inte riktigt nu ;(
Men nu åker jag alldeles strax iväg på fysträning :) Det ska faktist bli kul, haha. Är lite taggad för en gångs skull :)
 
 
bjuder på en liten random bild ;)
 
 

2012-06-19

Hej!!
Nu har jag precis gjort mig klar, klätt på mig, satt upp håret och gjort iordning mitt rum. Om ungefär 10 minuter kommer min morbror och min kusin och hämtar upp mig och då ska vi åka till tågstationen och hämta mormor. Sen ska jag vara med de fram till eftermiddagen, för då ska vi gå på min andra kusins dagis-avslutning i stan. Efter det ska jag hem och skynda mig iväg på fys-träning på skolan med mitt innebandylag. Så jag kommer nog få en jätte rolig dag!

  
            Face-look today :)       
 
Frisyr idag: mittbena och 1 utbakad fläta på varje sida.
  Förlåt för skuggan på bilden, men jag hann inte beskära den...

/sofia

Rabarberpaj med Oliwia ;)

Hej, nu har jag och Oliwia smakat på våran goda rabarberpaj. Vi gick först ut och plockade rabarber i våran trädgård, sen gick vi in och gjorde den, det var faktist väldigt enkelt :) Medan pajen var inne i ugnen så vispade vi lite vaniljsås och sen gick vi ut på altanen och smakade på vårat mästerverk. Det var supergott. Nu sitter vi och bloggar båda 2 med varsin dator och snart ska vi nog hitta på någon annat :)
        
      

     

sofia

God Morgon ;)

Hej allihopa!!
Nu har jag precis klätt på mig och satt upp håret. Nu ska jag snart träffa Oliwia. Det ska bli kul, men hon har gips på benet så det finns inte så mycket som vi kan göra, men vi har iallafall bestämmt att vi ska baka något ;D
/ sofia :D

Varm Choklad ;)

Hej, jag har precis ätit frukost nu, jag åt 4 små mackor med salami på och drack varm choklad :) Så nu tänkte jag att ni skulle få receptet till chokladen.

Varm Choklad
En oerhört god Chokald som passar bra att dricka efter en lång skiddag eller till frukost på en sovmorgon.

Du behöver:

2 dl mjölk
2 tsk kakao
2 tsk socker

Extra:
Lite grädde och lite mer kakao ;)

 

Mät upp 2 tsk kakao och 2 tsk socker och rör ihop de i en liten skål.

   

Mät upp 2 dl mjölk och häll i det i en liten kastrull. Häll sedan i kakao-blandningen.

 

Rör om tills du inte ser några klumpar. Häll sedan upp chokladen i en mugg och toppa ev. med lite grädde och kakao.

Testa gärna-lycka till :)






Kompis-helg

Heej!!
Hela helgen har jag varit med Lovisa och Kajsa och lite med Elin. Vi har haft det så bra, vi har tittat på typ alla Top Model Austalia 5- avsnitten, varit vid havet och ute. Vi har haft det helt grymt alltså. Jag lägger upp lite bilder imorgon...
jag och lovisa

Ha det asssss bra :)

Massa krångel

Hej!!
Jag har försökt att göra ny design idag men jag har varken kommit in i stilmallen eller kodmallen så det får bli en annan dag... Men jag vet iallafal exakt hur jag vill ha det så när jag bara kommer igång så fixar det nog sig.

Då vet ni iallafall hur det ligger till!! / sofia :)

Sova över :)

Hejj!!
Idag har jag varit med Lovisa, Elin och Kajsa, vi har haft jätte kul, vi gjorde pannkakor 23 stycken, så vi åt så mycket som orkade, så nu är jag proppmätt. Vi har även kört "catch the flag" och tittat på 4 avsnitt av " Top Model Austalia", hehe nördar typ...
Nu sitter min kusin och flätar mitt hår och snart ska börja packa min saker och sen ska jag gå hem till Kajsa :) Bilder från dagen och kvällen kommer nog upp imorgon ;)



  gamla bilder

Drömmar ;)

Hej!!
Idag har jag varit med Elin,Lovisa och Kajsa. Orkar inte skriva allt vi gjorde men det var väldigt kul. Imorgon ska vi alla fyra sova över hos Kajsa! :D
När jag kom hem iallafall så bakade jag drömmar, så gott. Fast de blev inte så där spruckna som de brukar vara. Men jag smakade 2 förut och de smakade jätte gott ;)
Om 45 min börjar matchen mellan Sverige och England. Hoppas Sverige vinner, men det tror jag inte att de gör:)





/sofia :)

2012-06-15

Hej!!
Snart cyklar jag ner till Lovisa, för jag ska vara med henne, Kajsa och Elin idag. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det kommer vi säkert på. /sofia ;)

Ha det bra!!

Äntligen sommarlooooooooooov :D

Hej!!

Jag kom hem från avslutningen för kanske 4h sedan. Det var SÅÅÅÅ kallt. Har bara tittat på tv sen dess... Men jag har haft ont i magen och så -.- Nu har jag precis fikat lite och så fick vi sommarpresenter av mamma och pappa, jag fick en scarf, Julia (sommarspecial), tuggummi, örhängen, blommor man kan ha i håret på en klämma liksom, hehe, jag suger på att förklara och ett halsband.
Tack så jätte mycket!!! 
Ikväll ska vi bara äta gott och ha det skönt. /sofia





 




Snabb inköp inför SKOLAVSLUTNINGEN imorgon!!!!! :)

Hej!!

Jag kände att jag verkligen behövde hårspray och hårnålar inför imorgon så när jag och mamma var på Hemköp förut så fick jag lite snabbt hitta det jag behövde. Det blev ju inte bästa kvalite, men ändå...

Idag var jag för med Emma och Elin och vi gjorde våfflor. Sen gick Emma och sen kom Kajsa och Lovisa och då hoppade vi först lite och sen testade vi massa frisyrer. Det var som vanligt jätte kul :D

Imorgonbitti kommer Lovisa och Kajsa hit och så ska jag göra varsin frisyr på de. Lovisa ska ha ett hjärta och Kajsa ska ha 2 stycken, tror jag :) / sofia :)



dagens inköp





Träning:)

Hej!!
Nu är jag hemma från min träning och idag körde vi fys, eller a, löpning, styrka och basket :) haha, men jag tycker att det var rätt så roligt. Bloggingen kommer inte bli jätte bra nu men jag ska ändå försöka för min iPod har typ blivit stulen när vi var på Universeum igår:( Både min mobil och min iPod :((
Imorgon så ska alla sjuorna till Billdalsvallen och spela brännboll, kubb och fotboll. Sen ska vi också grilla hamburgare. Men jag hoppas att det blir kul. /sofia

Bjuder på 2 mycket vackra Photo Booth-bilder, hehe :P

Tips - Cute Girl Hairstyles

Hej!!
Idag tänkte jag bjuda på ett litet tips för er som gillar att hålla på med hår och att göra frisyrer och så. Om man söker på "cute girl hirstyles" på youtube så kommer det upp massa fina videor. De är en mamma som visar MASSOR av olika frisyrer på sina söta döttrar. Hon förklarar hur man gör och det är ganska lätt att förstå även fast den är på engelska. Så kolla, det är verkligen värt de!!!!

Jag försökte lägga upp ett youtubeklipp och en bild till de här men det har inte funkat så det blir tyvärr ingen video eller bild:((((
Några ord som är bra att veta vad de betyder är:

braid - fläta
french braid - inbakad fläta
dutch braid - utbakad fläta
bang-lugg
fishtail braid - fiskbens fläta
bobby pin - hår nål
robber band - tofs/ hårtofs
ponytail - hästsvans



Kompisar :)

Hej!!
Nu har jag kommit hem från Kajsa, jag och Lovisa var där och vi tittade på Elsas Värld och lekte sand, hehe. Det var länge sen vi lekte det :D Och det var typ 3 gången som jag såg avsnitten av Elsas Värld. Men de är verkligen SÅ bra.
Men ialla fall vi ska även sova över allihopa på lördag och då är det ju äntligen sommarlov!!! Det är helt sjukt!!! <3 Det blir säkert lika kul som vanligt att sova över :)
Idag har jag även sålt GT, tjänade 101 kronor, men ändå... Jag har städat på mitt rum och strykt lite kläder samtidigt som jag kollade på Top Model Australia. Så jag tjänade typ 75:- till :) Jag har typ börjat samla till en systemkamera, så nu måste jag sätta fart och tjäna lite pengar.
Imorgon ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma och kanske vara med någon kompis :) / Sofia

Underbara vänner

Soffan 4-ever, hehe

Hej, jag kom hem från skolan klockan 2, sen dess har jag bara legat i soffan och ätit mellanmål. Just nu tittar jag på Masterchef Australia :) Men snart ska jag nog göra något annat.
Hej då!!:)


Elevens val :)

Hej just nu så sitter jag bara i soffan och tittar lite bloggar och så. Snart så ska jag cykla till skolan. Och idag ska vi ha 3 dagen med Elevens val, jag och Elin har friluftsliv. Jag längtar inte alls för idag ska vi typ bara cykla hur mycket som helst...

I eftermiddag ska jag nog inte göra så mycket, bara vara hemma tror jag. Ha det bra:)


Kusin-besök

Hej, för ett tag sedan så kom jag hem från Johans cup, de slutade på en fjärde plats. Sen dess har jag bara läst lite och varit inne på lite datorn.
Nu ska jag åka in till till stan och hälsa på min kusin, kul :) Hej då!!



blomma


Tölöcup

Hej!! Nu ska jag snart åka bort och titta när Johan spelar kvartsfinal i Tölöcup, efter det så ska jag nog hem till min kusin i stan, kul!!
Ni får hålla koll här i bloggen ikväll för då kommer det att dyka upp ett nytt lite tips här!! Ha det bra :)


GT-försäljning :)

Hej!!
Nu har jag precis kommit hem från min GT-försäljning och jag tjänade 180 :- så jag är jätte glad :) Senare idag så ska jag kanske kolla när min lillebror spelar fotboll och kanske åka till slottskogen med familjen och min kusin. 

 

Glöm inte att komentera mera :)

Sofia


Sleepover :)

Hej, nu sitter jag hemma hos Elin och tittar på någon minifilm typ, men det är jätte bra:D Jag ska nämnligen sova över här men hon, Lovisa och Kajsa. nu ska vi snart gå och lägga oss, men vi har haft en jätte mysig kväll!!
Eftersom att bloggingen har varit så sjukt dålig idag och igår så ska jag se till att det blir jätte bra uppdatering imorgon så kolla ofta:)
God natt :)


Bamba :)

Hej,hej!!
Nu sitter jag i bamba och äter lunch med Elin och Lovisa. Jag har redan ätit upp och vi börjar om 45 min :( Roligt inlägg, hehe :D Men vi har bestämt att vi ska sova över alla 4 på tisdag, om det går men det gör det typ:) Hela den här veckan har vi Elevens Val och jag och Elin har friluftliv :) jaja, hej då :)


Mysig picnic med bästisarna :)

Hej!

Nu på eftermiddagen har jag varit med Kajsa och Lovisa. Först var vi hemma hos Lovisa och spelade schack, hehe :P
Sen cyklade vi hem till mig och bakade chokladmuffins. Men jag råkade ta sönder våran ena ugn, hihi :O Men pappa lagade den sen :)
Sen gick vi ut och hade picnic på våran gräsmatta med saft och muffins. Hur mysigt som helst!!<3
Vi tog även några bilder :)



12 chokladmuffinsar blev det :)



Min söta lilla granne kom och hälsade på lite :)



Saft, hahaha :D



Kladdiga chokladmuffinsar



Mina älskade kompisar, ni betyder så sjukt mycket för mig<3

Sofia




Svar på en kommentar- Klänningen

Hej, jag fick en kommentar förut som jag tänkte svara på:


Affären hette Renaldi, och ligger som sagt uppe vid Hemköp i Billdal :)

Fortsätt gärna kommentera och ställa frågor för jag svarar mycket gärna :D

/Sofia :)


Ny tunika och shorts :)

Hej!

Nu har jag kommit hem från Tölöcup, det är Johan som har spelade, han vann 2 matcher och förlorade 1 match, men de är ändå i A-slutspel :D Jag tittade på 2 utav matcherna och imellan matcherna så åkte jag och mamma till Kungsmässan och tittade på lite kläder. Jag hittade en vit tunika från Zara och ett par rosa shorts från Gina Tricot.
Nu ska jag snart äta och sen kanske jag ska vara med någon kompis :) /Sofia

 










Släktkalas :)

Hej!!

Just sitter jag, mna kusiner och vår granne i mammas och pappas säng och de tittar på ESC videor. Själv är jag inne på datorn och kollar bloggar. Vi har precis ätit efterrätt, dajmtårta, såååå gott!!!!!<3

Vet inte vad vi ska göra  men vi kanske går ut snart eller nåt :)

Sofia


Underbar statistik!!

Hejj!!

Först, tacktack och tack för den fina statistiken igår, jag gjorde inte ett enda inlägg för jag hade verkligen fullt upp!! Men ändå så är statistiken jätte bra, tack tack och tack igen!!

Igår var jag i skolan och skrev mitt sista prov i hela sjuan, så skönt. Det gick rätt bra också, kändes det som. Inga fler prov, läxor eller lektioner kvar, bara Elevens Val, städdag och utflyckter!! <3 Sen var jag med Lovisa och vi gjorde smoothie och så tittade vi lite på solsidan. Sen kom Elin hit och hon hjälpte till på Johans barnkalas för hela klassen. Lite stressigt men jätte kul.

Idag har jag bra sålt GT och igårkväll kom min 20-åriga kusin hit så idag ska vi väl vara med honom och sen ikväll är det släktkalas igen!! Kul!





See U :)

Glöm inte att komentera mer :)