Korridoren

Just nu sitter jag och Elin i korridoren för vi blev utslängda i klassrummet, haha nej, inte riktigt, vi hade inga datorer med så vi fick inte vara med, men ikväll ska jag träna, tjaaaoooo!


Jordgubbssmothie

Laddar om inför skola imorgon med 90210 och smoothie, känns som det var jätte länge sen det var skolan, men ja!;)


On tha buss

Nu sitter jag på bussen på väg in till stan för jag ska träffa min kusin:) Suuuper soligt väder idag, love it! :)) Jätte fin bussbild med hörlurarna på!

Inlägget skulle kommit upp vid 2 -.-


Gröna byxor

Vaknade klockan åtta idag när min lillebror väckte mig och frågade om han fick ta en min fil, hehe! Sen dess har jag tittat på två avsnitt av 90210 och klätt på mig och så. Idag blev det gröna dr denim byxer bara för att det var så vårligt väder!:) ha det bra! Vet inte varför glassbilden nedan för blev gröööön,btw?! Sofia

Inte helt rättvisbild, byxorna är typ äppelgröna, kanske fixar lite bättre outfitbilder sen :)


Glass :*


Pluggar...

Tjenixxxen! Sitter och pluggar nu för vi har 2 prov i veckan, orkar inte... Så jobbigt och tråkigt - men det är bara att bita ihop!
Sofia


Börjar blogga igen!

Hej, tänkte faktist börja blogga igen. Har saknat de rätt mycket. Men ja, imorgon har vi studiedag så de är super skönt. Imorgon ska jag passa på att träffa min kusin för de var ett tag sen. Jag har inte jätte mycket mer att säga men vi hörs! :)
 
bild från veckan...