Vad har hänt??? :(

Hej, som ni ser har det hänt något med min blogg, jag vet verkligen inte vad jag har gjort och jag är jätte ledsen över det som har hänt men jag ska försöka fixa det under dagen! :)

Cykelsadelsskydd :)

Hej, nu är jag hemma från mormor och nu ska jag sy ett Cykelsadelsskydd för jag köpte tyg till de när jag var hos henne :) Ha det bra!!
 
 
Tyget till sadelskyddet :)

Utflykt :)

Hej, nu ska jag åka ner till mormor igen men jag kommer hem imorgon, ha det bra :)
 
 
Bildkälla: We ♥ It
 

Lördagsmys :)

Hej, nu ska jag sätta mig i soffan och titta på tv med familjen och äta mitt sura melon godis, gott :) Vann en Dagens blogg idag så priset var en header så nu har jag suttit och bestämmt bilder och färg och sånt där i en timme så, ja det ska bli skönt att vila lite nu :)
 

Jobb i regnet :)

Hej, nu hade jag tänkte att jobba lite här hemma så jag tjänar lite pengar, det är mycket jag vill köpa nu till skolstarten om en månad,hihi :) Iallafall, det SPÖREGNAT ute så nu har jag suttit på mitt rum och tittat lite bloggar med fönstret lite öppet så härligt att lyssna på regnet :) Härligt!
 
Bildkälla: We ♥ It
 
 

How to kiss a frog :)

Hej, som jag skrev förut så fick jag hem ett paket med en klänning i går från Bootz.com med märket "How to kiss a frog". Tycker det märket har jätte fina kläder och det är dessutom från Sverige :) Så ja, ag hade tänkt att visa klänningen :)
 
 
     
     Ha det bra!! :)

Planer för dagen :)

Hejsan, nu har jag klar om man säger så, jag har klätt på mig, städat upp på mitt rum och satt upp håret. Idag har jag nästan ingenting planerat. Men klockan två ska jag och min familj på fika hos min kusin som bor 5 minuter härifrån. Igår fick jag hem ett paket från Bootz.com med en klänning och en kjol som jag hade beställt. Men jag kan visa mer bilder på det senare idag för nu ska jag spela kort med min lillebror för han har tjatat om det HELA dagen :) Vi ses, hej då!!
 
 
haha, Johan för några år sedan ;P

Favorit i repris :)

Hej, nu har ätit pannkakor. Jag gjorde det till frukost, så himla gott :) Nu ska jag fixa iordning mig och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ringa en kompis, jag får se.
 
Imorse när jag skulle gå ut och hämta posten så fick jag brev av GP och jag hade tydligen vunnit en biobiljett till deras korsordssak, men för denna veckan, hahahaha:) Gud vad jag skratta, jag har skickat in lösningen 2 gånger och har vunnit 2 gånger, det gjorde verkligen min dag :)
 
hahahaha, en gång till :)

Philofix

Hej, nu är jag nyduschad och nu tänkte jag sätta mig i min säng och tittar på Philofix medans jag virkar :)
Förut var jag nere på stranden med Oliwia och precis när vi tänkte gå hem så kom Sofia och då badade vi och solade vi med henne och sen så när vi skulle gå hem så kunde vi inte låta bli att bada så vi badade en sista gång så vi gjorde de, hehe ;P
 
 
Det var en jätte fin dag idag så jag tyckte att den här bilden passade bra :)
 
 
 

Next up - Stranden

Hej, nu är jag hos Oliwia och vi har bakat nån kladdkaka med kokostäcke och jag åt sjukt mycket smet så nu har jag super ont i magen :( Men i allafall nu ska vi åka ner till havet och bada!! :) Ha det bra!! :)
 

Shoppingen i Skåne :)

Hej!!
Förlåt att jag inte bloggade igår men jag vaknade typ på fel sida om man säger så...
 
Iallafall jag kom hem igår men två paar nya jeans och en ny fliskofta,  :) Så här får ni lite bilder på jeansen för bilderna på koftan blev inte bra och det är ändå bara en vanlig ljusrosa fliskofta. 
 
Två par Cheep Monday-jeans, ett par rosa och ett par vanliga blåa. Eftersom man inte ser de riktiga färgerna på den stora bilden så får ni 4 små också:)
 
 
  
 
       

Tips - Raspberry ripple framboise gourmande

Hej, nu tänkte jag tipsa om denna Bath & Shower Gel från The Body Shop. Jag fick det av mamma på min namnsdag i maj. Det luktar jätte verkligen så jag tycker absolut att ni ska prova!!!
 

Jag vann...

bilobiljetter. För att att jag gjorde ett pyttelitet korsord i Göteborgs Posten i delen "Graffiti". Haha, jag sett det massa gånger och gjort det och tänkt att jag ska skicka in det, men det har aldrig blivit av men detta gången skicka jag in det och vann. Så, ja, försök du med... ;)
 

Gavin Mikhail <3

Heej, allihopa. Nu tänkte jag tipsa om en av mina största idol, jag tror inte att det är så många av er som vet han är men han heter Gavin Mikhail och kommer från USA och gör sina egna cover på piano till kända låtar. Ja, lyssna, han finns även på Spotify. Han är verkligen grym!!!!!! Här kommer 3 av mina favorit låtar med Gavin:
 
 
 
 
 

Armband :)

Gjorde ett armband för någon vecka sedan så jag tänkte visa hur det blev och vad jag använde :)
 
Du behöver : En sax, en penna, ett friendship wheel och broderi-garn.
 
Sedan ska du fläta trådarna på ett speciellt sätt sök på "friendeship wheel" på youtube så förklarar de. Sedan kommer armbandet ut underplatta/hjulet...
 
Resulatet:

Nu åker jag ...igen!!

Hej! Nu ska jag och min familj alldels strax åka till mormor och morfar. Vi kommer vara där tills på  onsdag  men jag har som vanligt gjort tillsinställda så håll koll ändå även fast jag borta :)
 
Färdigpackad och klar att åka, hej då!!
 

22 Juli

Hej, idag är det den 22 juli, alltså min namnsdag - Magdalena som jag heter i mellannamn :) Mamma och pappa kom precis in till mig med en liten present till mig, senasre Julia:n, tillhörande läppbalsam och Marabou mjölkchoklad som jag älskar, tack så jätte mycket!! Ha en bra dag!!! :)
 
 
 

God morgon!!

Hej, jag vaknade förkanske en timma sedan sen dess har jag bara slösurfat och ätit frukost snart ska jag gå och duscha och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Senare idag ska jag iallafall vara med Oliwia :) Ha det bra ;)
 
 
 

Dagens Outfit ;)

 
 
Tunika - Chelsea      Shorts - Zara
 
 

Glass med Lovisa ;)

Hej, idag har jag vait med Lovisa. Vi har spelat sims, tagit kort och ätit glass på Bärnarps :) Vi har haft jätte mysigt. Här kommer 4 bilder från dagen :)
 
 
 
 
Kramar Sofia :)'

Kokosbollar :)

Hej, nu är jag hemma efter en grym vecka i Varberg. Jag hade det skit kul. Orkar inte berätta allt som vi gjorde men jag vill bara tacka alla som var med för en underbar vecka!!!
För ett tag sedan bakade kokosbollar, vi hade 1 dl för lite havregryn så de blev lite konstiga men goda ;)
 
Nu ska jag packa upp mina väskor och sen ska jag nog gå och lägga mig för jag somnade vid 2 i natt och vi gick upp typ åtta så...
 
 
 

Hiss & diss 1

Tänkte börja med Hiss och Diss ibland så här kommer den första!!
 
 
- Warbergslägret, ett sjukt bra läger, är där nu och har det jätte kul :)
 
- Calippo Shots, glass kulor som inte smakar någonting, är kladdig och svår att äta :(
 
     

Bildbomb från förra veckan :)

johan i hans "Jacuzzi" som han kallade det!?
 
johan och min kusin när vi åkte fyrhjuling ( jag hittade ingen bild på mig )
 
ljus
 
snäcka i sanden
 
hela "Nimis"
 
jag, i ett av tornen
 
david och johan i ett torn
 
ett torn
 
min glass i Båstad
 
jag, mina bröder och min kusin Lovisa i Båstad
 
vi 4 igen när vi provade one-piecer på outleten i Höganäs, David och Johan köpte sina men inte jag och Lovisa
 
en båt
 
 
 
 
 
 
 
 

Mini shoppingen från förra veckan :)

Hej, som jag skrev i ett tidigare inlägg så shoppade jag lite när jag var på våran minisemester :) Så nu tänkte jag visa er vad jag köpte :)
 
 
3 paket med mini-servetter som jag tänkte ha i skolväskan och handväskan och så. Jag fick alla 3 packeten för 10 :- i en affär i Halmstad, TGR hette den :)
 
 
Sims 2, Livet i lägenhet köpte min lillebror åt mig på en loppis han, mamma och pappa var på. Jag ville verkligen ha det så, tack så jätte Johan :) Han sa att han fick de för 5 :- helt otroligt bra pris. Men loppisar har ju ofta bra priser. Jag "provspelade den i söndags och det var väldigt kul och de hade hackade INGENTING så 5 :- för ett fullt fungerande spel är sjukt bra  ;)
 
 
87 cm spets, köpte jag själv på en loppis för 10 :-, för er som inte visste det så älskar jag spets, så jag är väldigt nöjd med mitt köp :) SOm ni kanske ser så är det även massa S på, hehe :) S som är Sofia :)
 
Allt kostade alltså 25 :-, HELT otroligt!!!
 
 
 

Hej då!!

Hej då, nu sticker jag till Warberg om en 10 minuter så jag har SUPER bråttom. Iallafall så har jag på mig väldigt mycket kläder från Zara märkte ja, shorts, tunika och jeansjackan, hehe. Men halbandet är från Accessorize. Här får ni en bild på mitt halsband och tunika.
 
-Jag har fixat tidsinställda till er varje dag jag är borta så kolla bloggen även fast jag inte är hemma!!
 

Failad brownies med Oliwia ;P

Hej, idag har jag varit med Oliwia. Vi gjorde brownies, men det gick åt skogen, haha. Vet inte vad som hände men nåt fel måste vi ha gjort för brownies ska ju vara kladdiga och mörka och det är vekligen INTE våra, jaja. Vi spelade sims, kollade på tv och gjorde nån linbana också :) Och nu på kvällen har jag chattat med henne i typ en timma, haha!!
Om du ser det här det här Oliwia, vill jag bara säga att jag älskar dig så himla mycket och du betyder väldigt mycket för mig. Vi har super många minnen som jag aldrig kommer glömma och du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta, älskar dig helt enkelt... <3
 
 
haha, snacka om misslyckad ;P
 
 

Failad brownies med OLI

Hej, idag har jag varit med Oliwia. Vi gjorde brownies, men det gick åt skogen, haha. Vet inte vad som hände men nåt fel måste vi ha gjort för brownies ska ju vara kladdiga och mörka och det är vekligen INTE våra, jaja. Vi spelade sims, kollade på tv och gjorde nån linbana också :) Och nu på kvällen har jag chattat med henne i typ en timma, haha!!
Om du ser det här det här Oliwia, vill jag bara säga att jag älskar dig så himla mycket och du är helt klart min andra halva. Vi har super många minnen som jag aldrig kommer glömma och du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta, älskar dig helt enkelt... <3
 
 
haha, snacka om misslyckad ;P
 
 

Dagens Outfit :)

Ja, här kommer alltså dagens outfit :) Den första ;)
 
 
Tunika - H&M typ ;P     Shorts - Avklippta från Cheap Monday :)
 
 
Haha, bjuder till 110 % ;P
 

I´m home!!

Hej, nu är jag hemma, eller jag var hemma igårkväll men, ja... Vi hade en väldigt skön vecka. Kan inte skriva allt vi gjorde för det går typ inte... Men vi var i Båstad, Halmstad, Ängelholm och Helsingborg. VI tittade på vollyboll, gjort en 5-kamp, åkt fyrhjuling, varit på en outlet i Höganäs, varit på loppisar och spelat UNO ;) Men ja och massa mer...
 
Vi var också på en sak på Kullahalvön som heter Nimis det är ett jätte jätte stor, typ koja som är gjord av pinnar, vi har varit där innan och det är så häftigt, jag visar en bild nu men ni får se fler bilder sen vi veckan :) Vi har även minishoppat lite om man säger så, men ni får se bild på det sen också :)
 
Nu ska jag snart vara med Oliwia men hon är på Ica nu men hon kommer hem snart tror jag :D
 
 
 

Warbergslägret 2012

Hejj, i måndags anmälde pappa mig till Warbergslägret, som är nästa vecka, vecka 29. Så nu är jag jätte glad för jag var där förra året och det var verkligen jätte kul :) Warbergslägret är ett läger i Varberg som ni kanske förstår och lägret varar i 5 dagar och man sover på en skola i närheten. En av dagarna så ska vi åka till ett spa och chilla, haha :D Förra året så åkte vi till Liseberg istället för på spa. Man tränar rätt mycket och den sista dagen så spelar man "Mini-Elitserien" och då är alla som är med på lägret indelade i lag som typ Pixbo och Warberg och sånt och så är det typ en minicup :) Längtar!!!!!<3
 

Nu åker jag!

Hej, nu ska vi snart åka iväg till Båstad, Halmstad och mormor och morfar och mina kusiner så de närmase dagarna kommer jag nog inte blogga så mycket men ja. Hej då!!

IKEA-inköp

Hejj, jag stannadehemma och tittade på friends zone och teen mom istället för att följa med till IKEA för jag var väldigt trött och så. Men pappa och David åkte dit iallafall och köpte spegelsaker, galgar och ett tunnt täcke för mitt är så tjockt och det för varmt att ha på sommaren. Nu tror jag att jag ska pyssla lite får se vad det blir idag...Kram Sofia :)
 
 
Detta inlägget skulle kommit upp igår men det verkar inte som det gjorde det...
 
 
 

Städa...

Hej, nu har jag städa hela mitt rum, jobbigt.. Men nu ska jag och pappa åka till IKEA för vi ska fixa en ny spegel och lite galgar till mitt rum :) Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg och sen försvann det och jag orkade inte skriva om allt så det är därför den blev ett rätt kort inlägg...
 
Här kommer 4 före-och-efter-bilder på mitt rum innan jag städade de:
 
Före:
 
Efter:
 
Före:
 
Efter:
 
Före:
 
Efter:
 
Före:
 
Efter:
 

Scones frukost på stranden med Lovisa :)

Hejj, jag och Lovisa vi har sovit över inatt och igårkväll så satte vi väckarklockan på 07:00 så 7 minuter över gick vi upp och började göra scones, hehe. Sen gick vi ner till stranden och åt frukost där. Vi badade även och tog lite kort :) Så här kommer det bilder :)
 
 
hej då!! :P
 
 
lovisas sko
 
 
jag
 
 
scones-picnic
 
 
lovisa
 
 
trampolinen och flotten i bakgrunden
 
 
lovisa hoppar
 
 
lovisa badar
 
 
linsen blev lite dimmig men älskar bilden :)
 
 
jag älskar denna bilden också, synd bara att linsen blev lite suddig :(
 
 
jag på trampolinen
 
 
 
 

Lovisa :)

Hej, nu har jag och Lovisa och David varit nere vid Norderviken och badat och tagit lite kort med hennes kamera. Det var super mysigt och nu ska vi sova över och det kommer säkert bli minst lika roligt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så här kommer en bildbomb:
 
 
 

Cornflakes-kola :)

Hejj, idag har jag varit nere på stranden med Elin och badat lite men det var ganska mycket bränn-maneter så vi bara doppade oss lite fort...
 
Sen cyklade vi hem och bakade cornflakeskola och fikade ute på altanen. Efter det så spelade vi kort och sen skulle hon hem. Men nu sitter jag här vid datorn och snart kanske jag ska ta ett litet kvällsdopp med Lovisa :)
 
 
 
 
Ha en underbar kväll /Sofia
 
 
 
 

Ny virkat mobilfodral ;)

Hej, nu på morgonen har jag gjort klart mitt nya mobilfodral som jag började på igår. Det är som ni ser turkost med vit spets. Jag måste nog ändå erkänna att jag är så stolt över det, hehe :) Jag tänkte först att jag skulle ha en vit blomma på framsidan men sen så ändrade jag mig och det blev tillslut spets istället.  Kram Sofia :)
 
 
 
 
 

Havreflarn:)

Hej, jag bakade havreflarn innan vi åkte ut till Donsö i förrgår och de blev jätte goda så här kommer 2 bilder på de:)
 
 
 

Kortspel :)

Hej, nu har jag och min lillebror spelat kort och ätit lite fredagsmys - pringles! Vi spelade pappigojan, bävern, spader 7 och sjuorna :)  Men nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!!
 
 
 
 
 

Maraboooo Sommar :)

Hej, nu ska jag sätta mig ner och avnjuta en Marabo Sommar Choklad. Mitt godisförbud var slut för några dagar sen och jag har saknat choklad väldigt mycket så jag har längtat till att öppna en marabo och sätta tänderna i den :)
 
 
 

Donsö :)

 
Hej, igår-kväll så åkte vi med några kompisar ut på Donsö och åt :) Hamburgare. Det var jätte härligt, vi satt på nån restaurant i över två timmar och bara åt och snacka :) Jag älskar att bara ta motorbåten ut till en ö och äta och bada och så på sommaren, såååå härligt verkligen!! Här kommer några bilder från igår:
 
en boj, eller vad det heter :D
david tappade sin sko i vattnet så...
ganska nice himmel, eller??
vi, kände att ni kanske ville ha i alla fall en bild på oss, så den här får duga, fast jag ser jätte konstig ut -.-
den goda hamburgaren som jag åt :)
 
 
 
 
 
 
 

Pannkakor :)

Hej, nu har jag precis ätit pannkakor med min kusin och mamma och snart sk avi åka ner till stranden och bada. Det är jätte varmt ute, typ 25 grader så jag vill bara skynda mig ner och hoppa i vattnet!!! :) Kram Sofiaaaa :)
 

Nya papper att pyssla med :)

Hejj! Jag var på Frölunda Torg förut och åt och kollade lite affärer, och jag köpte ett block med papper med olika mönster på från Panduro :) Eftersom det var rea så fick jag 25 papper i ett block för 64 :- Förut kostade det 129 :-, men nu var det halva priset.
 
Snart kommer Elin och då ska vi cykla ner till havet och bada lite, ses sen, kram Sofia :)
 
 
   
 
   
 
 
 
 

Bada med Elin!!!

Hej, idag har jag tränat och efter så stack jag och Elin ner till havet och badade. Sen kom David också och så hoppade vi från trampolinen och hopptornet och så kastade vi maneter på varandra, hehe :) Fast det var jätte kul :) Nu kom min granne precis så jag ska sticka ut och spela lite badmiton med honm och mina bröder :) Ha det toppen!!
 
 
Ni får en gammal och oseriös bild på mig för just nu är jag trött och jätte röd i ansiktet just nu :)
 
 
 
 

Gårdagen :)

God morgon!!
 
Förlåt för att det var så dålig uppdatering igår, men först var jag på tennisen, sen åt jag lunch och sen spelade jag och några andra rund-badminton i våran trädgård, sen så kom min kusin, och hennes mamma hit och änen mormor och morfar och så fikade vi och spelade mer badminton och så gjorde jag en flätad frisyr på min kusin :) Jag har typ samma frisyr själv idag :) Sen på kvällen bokade vi flyg och så till frankrike, för vi ska dit i sommar <3<3 Det var väll det jag gjorde igår. Kram Sofia ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EM-final :)

Hej, nu sitter jag i soffan och tittar på finalen i fotbolls EM. Spanien vs Italien. Jag hejar nog lika mycket på båda lagen. Men jag tycker att det skulle vara roligt om Italien vann, så att det inte alltid handlar om Spanien och Tyskland... :) Men samtidigt tror jag att jag gillar Spanien mer:)
 
Idag har jag varit med Elin och Kajsa, vi har spelat kort, Alfapet och badminton och tittat på Plain Jane och Teen Mom. Vädret idag har vait jätte konstigt tycker jag, först lite sol, sen regn sen väldigt mycket sol, sen en regnskur, sen mer sol och ännu en regnskur. När jag tittade i tidningen imorse så stod det att det skulle vara, regn, sol, moln och åska?? Vad ska man ha på sig liksom... :) Jaja, ha en bra kväll :)
 
 
?????
 
 

Uganda-presenter :)

Hej, igår ikväll efter middagen fick jag och mina bröder presenter av mamma som hon hade köpt i Uganda här kommer lite bilder på det jag fick :) Tack så jätte jätte mycket mamma!!!!!
 
 
-Smycken-
blåa örhängen, färgglatt armband, nyckelring med trummor på, zebra-örhängen, grönt armband, blåa örhängen, guldia elefantörhängen och färgglatt halsband :)
 
 
-Väskor-
Liten blå och orange-randig handväska och en stor blå och grön-mönstrad väska :)
 
'
 
  
 
Flipp-flopp med pärlblommor på :)
 
Tack så JÄTTE mycket för allting min underbara mamma, I♥U
 

24 frågor om mig själv :)

4 FRÅGOR OM KÄRLEK/FÖRHÅLLANDE

 

1: är du singel? ja 

2: vill du ha ett förhållande?vet inte  

3: har du hånglat idag? nej

4: är du kär just nu? nej

 5 FRÅGOR OM DIN FAMILJ

 

1: hur många syskon har du? 2 stycken

 2: vem i din familj har du bäst kontakt med? mamma tror jag

 3: vem är bäst i din familj? Jag,haha :P

 4: är alla i din familj svensk? japp :) 

5: vem älskar du mest i din familj? alla ♥

 

5 FRÅGOR OM DIG SJÄLV

 

1: fullständigt namn? Sofia Magdalena Ericsson 

2: födelsedag? 14 oktober

 3: bästa årstid? vinter, tror jag

 4: sover du helst ensam elr tsm med ngn? själv :) 

5: vad har du på dig just nu? en tunika och ett par shorts 

5 FRÅGOR OM DINA VÄNNER

 

1: vem vet allt om dig? ingen vet nog allt, men Kajsa vet nog mest för vi har varit kompisar sen vi gick typ i 1:an i eller 2:an 

2: bästa kompis? Elin, Kajsa och Lovisa

3: vem är coolast av dina vänner? vet inte...

 4: vem är den roligaste? Kajsa

 5: vem är det du helst ser film med? Jag gillar inte att titta på film, hehe...

 

5 FRÅGOR OM IDAG

 

1: vad har du gjort idag? ätit frukost, kollat på tv, sovit och städat på mitt rum 

2: har du duschat idag? nej

 3: hur många grader är det ute just nu?  17,7 grader

4: har du varit glad idag? klart :) 

5: har du varit ledsen idag? nopp :)

 

Såg denna på Kajsas blogg, http://kajsafilippa.blogg.se/en jätte fin blogg som jag tycker att ni ska titta in på NU :)