Den gamla goda tiden!!!

 

Mobilfodral

Hej alla fina läsare, idag gjorde jag klart ett till mobilfodral (!) ett rosa, så nu har jag ett rosa, ett grönt och ett turkos. Förra veckan gjorde jag även klart fodralet till in mammas lilla htc, så det är mycket mindre än mina fodral till min iPhone, men ja. Här kommer lite bilder på de, som sagt, är de, rosa, gröna och turkosa mina och mammas är de röda :)
 



 
 

American Pancakes!

Hej, har precis ätit med min lillebror, vi gjorde American Pancakes med sirap och socker till, super gott! Nu ska jag lägga mig och titta på de 2 senaste avsnitten av Robinson för jag har missat de, och sen ikväll ska jag bara ha det skönt för jag har gjort alla läxor och jag har ingen träning ikväll så jag ska verkligen njuta! :)
 
 

YOLO


Skolan snart!

Hej, nu åker jag snart till skolan men idag är det en rätt slapp dag, bara No och matte, mentorstid och läsning som står på schemat men sen när jag kommer hem ska jag baka 2 äppelpajer för vi ska få gäster ikväll:) Men jag nu ska jag jag sätta mig och virka ett mobilfodral till mammas mobil för hon önskade sig det födelsedags present :)
Puss och Kram!
 
Ett sånt här mobilfodral ska hon få fast i rött! :) Själv har jag ett i blått och ett i ljusgrönt, men jag tror jag ska virka ett i rosa sen också :)